Looking For Anything Specific?

Ne Demek Süngü - Aranjör Nedir Aranjörlük Hakkında Bilgi Gökay Süngü ... - Süngü savaşta kullanılan bir tür silah mızrak.

Ne Demek Süngü - Aranjör Nedir Aranjörlük Hakkında Bilgi Gökay Süngü ... - Süngü savaşta kullanılan bir tür silah mızrak.. Süngüyele savaşan binlerce asker şehit olmuştur. İngilizce osmanlıca sözlükte süngü kelimesinin manası. Eskiden savaşta tüfek namlusunun ucuna takılarak mermi bittiğinde tüfeğin bir kılıç gibi kullanılmasına imkan sağlayan uzun bıçak, kasatura. Bir tanrıya veya tapınağa yapılan bağış. Sungu nedir, ne demek kelimesine ait sonuçlar görüntüleniyor.

At the point of the bayonet. Bu ek bilgiye 0 yorum yazıldı. Isim bir büyüğe sunulan armağan. Osmanlı türkçesi سونگو‎ (süngü) sözcüğünden devralındı. Tüfek namlusunun ucuna takılan küçük kılıç biçiminde delici silah:

Alem sembolü nedir? Alem ne demek? Türk tarihinde alemin ...
Alem sembolü nedir? Alem ne demek? Türk tarihinde alemin ... from www.eansiklopedi.com
Bir tanrıya veya tapınağa yapılan bağış. Süngü, hançerlerini, cephanelerinin bitmesi üzerine, alaybozanlarının ucuna takarak kullanan basklar tarafından 1640'a doğru icat edildi. Isıtma kazanında kömürün karıştırılmasını sağlıyan demir çubuk. Mermileri tükenince, süngü hücumuna kalktılar. Süngüyele savaşan binlerce asker şehit olmuştur. Süngü kelimesini aratmak için tıklayın. Tüfek namlusunun ucuna takılan küçük kılıç biçiminde delici silah. Süngü, göğüs göğüse çatışmalarda kullanılmak üzere geliştirilmiş, ateşli } süngü;ilkel savaşçıların kullandığı bir mızraktır.

Tüfek namlusunun ucuna takılan küçük kılıç biçiminde delici silah:

Süngü kelimesinin tdk sözlükteki anlamı nedir? Süngü, göğüs göğüse çatışmalarda kullanılmak üzere geliştirilmiş, ateşli } süngü;ilkel savaşçıların kullandığı bir mızraktır. Tamlama :süngüsü düşük / süngü anlamı ve diğer anlamları; Süngü osmanlıca nasıl yazılır yazılışı. Süngü bir yivli tüfek, misket tüfek veya benzeri herhangi bir ateşli silahın namlusunun ucuna takılan bıçak, hançer. Bu sayfada süngü nedir süngü ne demek süngü ile ilgili sözler cümleler bulmaca kısaca süngü anlamı tanımı açılımı süngü hakkında bilgiler resimleri süngü sözleri yazıları kelimesinin sözlük. Mezar başına nişan olarak dikilen sırık. Isıtma kazanında kömürün karıştırılmasını sağlıyan demir çubuk. Sungu ismini doğacak çocukları için düşünen anne ve baba adayları isim araştırması yaparken, sungu isminin anlamını merak ediyorlar. Çanakkale savaşları sırsaında çok kullanılmıştır. Süngü demek ölüme gitmek gibi birşey. Dünya savaşı sırasında mısır'da esir alınan 15 bin türk askerinden binlercesinin süngü zoruyla dezenfekte havuzlarına sokularak kör. Ne demek? ve nedir? gibi sorularınıza cevaplar bulabilir ve kelime anlamlarını öğrenebilir, atasözleri, deyimler ve.

Mezar başına nişan olarak dikilen sırık. Bu ek bilgiye 0 yorum yazıldı. Tüfek namlusunun ucuna takılan küçük kılıç biçiminde delici silah: Kargının bir üst seviyesi de denilebilir.(silah). Bu kelime ile ilgili anlam bulunamadı !

Çingene Ceo'su Gökay Sungu: "Müzikle tanışmayız, müzikle ...
Çingene Ceo'su Gökay Sungu: "Müzikle tanışmayız, müzikle ... from i.sozcu.com.tr
(silahlar) tüfek namlusunun ucuna takılan küçük kılıç biçiminde delici silah, bayonet, kasatura. Bu ek bilgiye 0 yorum yazıldı. Mermileri tükenince, süngü hücumuna kalktılar. Süngü harflerinden türetilen kelimeler 6 tanedir, aşağıda harf sayısına göre kelimelerin listeleri ayrıntlı şekilde. Tüfek namlusunun ucuna takılan küçük kılıç biçiminde delici silâh. Süngü kelimesini aratmak için tıklayın. Tamlama :süngüsü düşük / süngü anlamı ve diğer anlamları; Süngü kelimesinin tdk sözlükteki anlamı nedir?

Bir tanrıya veya tapınağa yapılan bağış.

Eskiden savaşta tüfek namlusunun ucuna takılarak mermi bittiğinde tüfeğin bir kılıç gibi kullanılmasına imkan sağlayan uzun bıçak, kasatura. Süngüsü depreşmesin, ama bana az kötülüğü. Kargının bir üst seviyesi de denilebilir.(silah). Süngü bir yivli tüfek, misket tüfek veya benzeri herhangi bir ateşli silahın namlusunun ucuna takılan bıçak, hançer. Tüfek namlusunun ucuna takılan küçük kılıç biçiminde delici silah örnek: Osmanlı türkçesi سونگو‎ (süngü) sözcüğünden devralındı. Ne demek? ve nedir? gibi sorularınıza cevaplar bulabilir ve kelime anlamlarını öğrenebilir, atasözleri, deyimler ve. Ölülerden kötü bir anışla söz edilirken söylenir fiil değildir. Dünya savaşı sırasında mısır'da esir alınan 15 bin türk askerinden binlercesinin süngü zoruyla dezenfekte havuzlarına sokularak kör. (nitekim süngü de düşmana doğru uzatılır). Isim bir büyüğe sunulan armağan. Süngü (belirtme hâli süngüyü, çoğulu süngüler). Kardeş payı yapmak için mi uzattın süngünü elimdeki elmaya.

(nitekim süngü de düşmana doğru uzatılır). Kargının bir üst seviyesi de denilebilir.(silah). Kardeş payı yapmak için mi uzattın süngünü elimdeki elmaya. Süngü kelimesini aratmak için tıklayın. Süngü harflerinden türetilen kelimeler 6 tanedir, aşağıda harf sayısına göre kelimelerin listeleri ayrıntlı şekilde.

Dağlık Karabağ'da ateşkes. Şimdi ne olacak? - Hazal Yalın ...
Dağlık Karabağ'da ateşkes. Şimdi ne olacak? - Hazal Yalın ... from sendika.org
Dürtüp delecek demir silâh ki tüfeğe veya mızrağa takılır. Süngü kelime anlamı güncel türkçe sözlük sözlüklerinde, türkiye türkçesi ağızları sözlüğü sözlüklerinde, döşem terimleri sözlüğü sözlüklerinde. Süngü osmanlıca nasıl yazılır yazılışı. Eski türkçe'de sünmek yani uzamak fiilinden gelir. Tüfek namlusunun ucuna takılan küçük kılıç biçiminde delici silah örnek: Sungu nedir, ne demek, nasıl yazılır ve okunur merak ediyorsanız tdk sözlük kelime anlamı ve eş anlamlısı nedemekla.com'da! Süngü, göğüs göğüse çatışmalarda kullanılmak üzere geliştirilmiş, ateşli } süngü;ilkel savaşçıların kullandığı bir mızraktır. Süngü kelimesini aratmak için tıklayın.

Süngü (belirtme hâli süngüyü, çoğulu süngüler).

Eskiden savaşta tüfek namlusunun ucuna takılarak mermi bittiğinde tüfeğin bir kılıç gibi kullanılmasına imkan sağlayan uzun bıçak, kasatura. Süngü demek ölüme gitmek gibi birşey. Süngüsü depreşmesin, ama bana az kötülüğü. Tüfek namlusunun ucuna takılan küçük kılıç biçiminde delici silah örnek: Süngü, göğüs göğüse çatışmalarda kullanılmak üzere geliştirilmiş, ateşli } süngü;ilkel savaşçıların kullandığı bir mızraktır. Kargının bir üst seviyesi de denilebilir.(silah). Mermileri tükenince, süngü hücumuna kalktılar. Tüfek namlusunun ucuna takılan küçük kılıç biçiminde delici silâh. Süngü (belirtme hâli süngüyü, çoğulu süngüler). (nitekim süngü de düşmana doğru uzatılır). At the point of the bayonet. Süngü ile ilgili tdk açıklaması var mıdır? İngilizcede süngü ne demek, süngü sözcüğünün ingilizce sözlük karşılığı nedir süngü türkçe ingilizce çevirisi süngü kelimesinin ingilizce okunuşu ve yazılışı.

Dünya savaşı sırasında mısır'da esir alınan 15 bin türk askerinden binlercesinin süngü zoruyla dezenfekte havuzlarına sokularak kör ne demek. Kardeş payı yapmak için mi uzattın süngünü elimdeki elmaya.

Posting Komentar

0 Komentar